Om oss

OM OSS

Parkett kommer i en rekke dimensjoner og stiler; hvert bord er i seg selv et lite stykke håndarbeide. Lagt sammen blir disse bordene til et fantastisk parkettgulv som kan definere hele rommet det er lagt i, eller på en beskjeden måte utgjøre «the final touch»

Et Crafton gulv kan være et tradisjonel eikegulv eller et moderne designgulv – felles for alle gulvene våre er gjennomgående kvalitet og et ønske fra oss om å levere et gulv som varer og gleder.

Våre parkettgulv består i all hovedsak av eik. Mange vli nok da tenke på en tradisjonell 3-stavs eikeparkett, men et eikegulv fåes i mange  fantastiske varianter. De fleste gulv som selges i Norge er eik i en eller annen variant, og vårt utvalg dekker opptil 95% av gulvene som blir solgt pr idag.

Det selges fortsatt mye lakkert 3 -stavs parkett, men fler og fler får øynene opp for hvitlakkerte/hvitoljede gulv, 1 -stavs parkett i ulike bredder eller spesielle overflatebehandlede gulv som gir gulvet ekstra karatker. Våre oljede gulv kan dessuten behandles med hardvoksolje tilsatt farge, her er det uendelige muligheter, og garantert et gulv som passer inn hos deg.

Crafton parkett består av nøye utvalgte gulv som er slitesterke og skaper et stilig og tidløst fundament i ditt hjem. Hele veien fra valg av råmateriale, produksjon og til utsalg er nøye overvåket.

Vi garanterer at våre gulv lever opp til dine forventninger i år etter år.