Bestill Gratis Vareprøver!

Noen ganger ønsker man å erfare produkter i virkeligheten, ikke bare gjennom bilder. Derfor tilbyr vi deg muligheten til å bestille gratis vareprøver av ønskede produkter, og vi tilbyr gratis frakt til hele Norge. Hos oss er det ingen ekstra kostnad for vareprøver, og vi sender dem direkte til deg uten ekstra fraktkostnad.

Vareprøvene våre har en lengde på mellom 15 og 25 cm, avhengig av produkttypen. Bredden tilsvarer produktets fulle bredde, med mindre det er teppeflis eller spileplater. Du kan bestille opptil 3 forskjellige vareprøver. Dersom du ønsker flere enn dette, vennligst ta kontakt med oss. Det er også mulig å kombinere vareprøver av parkett, laminat, klikkvinyl, osv.

Vi vil også informere deg om at en vareprøve kanskje ikke viser hvordan et helt gulv vil se ut. Vareprøven gir en indikasjon på farge og struktur, men gir begrenset informasjon om spill, kvister, og fargenyanser mellom bordene. Tregulv vil variere fra bord til bord, og disse variasjonene er vanskelig å vise på en liten vareprøve. Ta gjerne kontakt med oss hvis du har spørsmål eller er usikker – vi er her for å hjelpe deg! Noen ganger kan vi også tilby ekstra bilder for å gi deg et bedre inntrykk.

For å bestille gratis vareprøver send oss en e-mail med navn, adresse og ønsket produkt du vil ta en nærmere titt på. Send til post@crafton.no